Ianis Hagi, reacţie după scandalul de rasism de la meciul Rangers - Slavia FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis

Internaţioalul român al celor de la Glasgow Rangers a reacţionat pe contul personal de Instagram în legătură cu scandalul de rasism care a umbrit finalul meciului cu Slavia Praga din optimile Europa League.

Slavia Praga şi Nicolae Stanciu s-au calificat, joi seară, în sferturile de finală ale Ligii Europa, după ce au învins, scor 2-0, în Scoţia, echipa lui Ianis Hagi, Glasgow Rangers. Românul din lotul gazdelor a fost doar rezervă, în timp ce Stanciu a fost schimbat în minutul 90 şi. a înscris un gol de generic.

Antrenorul scoţienilor a declarat după meci că jucătorul Glen Kamara ar fi fost ţinta unor remarci rasiste făcute de Ondrej Kudela, acuze negate vehement de cei de la Slavia Praga. Mai mult, conform presei din Cehia, băieţii lui Steven Gerrard au decis să îşi facă singuri dreptate şi, pe tunelul către vestiare, l-ar fi bătut până la sânge pe Kudela.

A doua zi după meci, ca o reacţie la nebunia petrecută pe Ibrox Park, Ianis Hagi a postat pe contul personal de Instagram o fotografie în care îl îmbrăţişează pe Glen Kamara, iar mesajul care a însoţit-o nu lasă loc de interpretări:  ”Nu rasismului!”

ianis hagi rasism slavia
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite