Hodgson l-a remarcat pe bulgarul Anghelov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bulgarul Stanislav Anghelov a fost introdus în joc în minutul 46
Bulgarul Stanislav Anghelov a fost introdus în joc în minutul 46

Antrenorul lui FC Liverpool, Roy Hodgson, i-a remarcat după meciul cu Steaua pe Latovlevici, pe Tănase, dar şi pe bulgarul Anghelov, criticat în dese rânduri de Gigi Becali.

"La mijloc au fost numai băbăciuni şi amorţeală", spunea Becali, referindu-se şi la Anghelov (32 de ani), după meciul de la Utrecht. Internaţionalul bulgar i-a atras totuşi atenţia tehnicianului englez de când a fost introdus în teren în mintutul 46.

Steaua a jucat bine, a avut un joc de calitate. Ne-a făcut multe probleme, mai ales pe partea stângă a atacului lor, cu Tănase şi cu fundaşul al cărui nume nu-l pot pronunţa (n.r. - Latovlevici). Au fost multe centrări de calitate venite de acolo, dar mă bucur că am reuşit să le rezolvăm. De asemnea, Anghelov, ultimul a avut o evoluţie foarte bună de când a intrat în teren şi a influenţat jocul echipei cu multe pase bune", a spus Hodgson. Tehnicianul englez a adăugat că cei trei pot face faţă cu siguranţă în campionatul Angliei.

Anghelov a fost criticat în dese rânduri şi de preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, care a spus că nu este jucător de Steaua.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite