Halep, reacţie sinceră după victoria cu Alize Cornet: De ce s-a temut de duelul de la Roma

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep, încântată după debutul de la Roma
Simona Halep, încântată după debutul de la Roma

Simona Halep (30 de ani) şi-a început parcursul la Italian Open 2022 cu o victorie în minimum de seturi, însă emoţiile n-au lipsit, nici înainte de meci, nici în timpul confruntării cu franţuzoaica de 32 de ani.

Simona Halep a trecut de runda inaugurală, la Roma, depăşind o adversară cu care avusese mereu probleme. Pentru că întâlnirea de astăzi, cu Alize Cornet (39 WTA), a pornit de la scorul de 4-1 pentru jucătoarea din Franţa, după precedentele cinci meciuri.

Şi, dincolo de acest bilanţ, Cornet şi-a vândut scump pielea şi la Roma! Pentru că, după cum Adevărul a scris aici, în fiecare set a existat o revenire puternică din partea lui Alize. Tocmai de aceea, având în vedere istoricul întâlnirilor precedente, dar şi modul în care s-a luptat adversara ei, Halep s-a temut un pic de acest meci. Lucru pe care l-a şi recunoscut, în interviul pe care l-a acordat pentru Digi Sport, postul care transmite turneul de la Roma.

Ce a spus Simona Halep?

*A fost un pic stresant, pentru că am pierdut cu ea ultimul meci. A fost puţin mai bine, sunt bucuroasă că am câştigat şi îl aştept pe următorul (n.r. – cu Danielle Collins, 9 WTA).

*Ea nu se lasă niciodată, luptă pentru fiecare punct, nu a fost uşor, dar mă bucur că am închis la 6-4 ambele seturi.

*Avem o relaţie foarte bună, e o fată extraordinară şi ne antrenăm împreună de fiecare dată când avem ocazie.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite