Halep, întrebată despre vaccinul pentru COVID-19: Ce decizie a luat Simona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Fiind o sportivă de performanţă, de doar 29 de ani, constănţeanca nu se află în categoria de risc, însă, având în vedere că participă la turnee în jurul lumii, e mult mai expusă la îmbolnăvire.

Simona Halep (2 WTA) a anunţat că are COVID-19, la finalul lunii octombrie şi, după o perioadă scurtă, în care a avut cele mai uşoare simptome ale bolii, s-a vindecat, dobândind o imunizare de măcar câteva luni, pe cale naturală.

Chiar şi aşa, „Simo“ abia aşteaptă să facă vaccinul pentru COVID-19 şi, într-o declaraţie oferită pentru Pro TV, a confirmat că vede această soluţie drept singura pentru ca omenirea să pună capăt pandemiei.

„Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie“, a spus fostul lider mondial.

În mod normal, Halep va putea primi vaccinul, în etapa a 3-a a campaniei care e în derulare în ţară, cea pentru populaţia generală, cel mai probabil, în luna martie. Până atunci, constănţeanca va pleca, în curând, în Australia, urmând să înceapă la Melbourne o carantină de două săptămâni, nu mai târziu de 17 ianuarie, în vederea participării la Australian Open 2021 (8-21 februarie). 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite