Halep, prima imagine din ziua nunţii: Simona radiază de fericire! Cum s-a îmbrăcat Ilie Năstase FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

La 29 de ani, fostul lider WTA trăieşte cea mai fericită zi din viaţa personală de până acum, una la capătul căreia va deveni doamna Halep-Iuruc.

Simona Halep şi Toni Iuruc (42 de ani) se căsătoresc, astăzi, la mai bine de doi ani după ce s-au cunoscut în clubul „Fratelli“ din Mamaia. Această locaţie va şi găzdui marele eveniment de astăzi, la care sunt invitaţi 300 de oameni, printre care şi preşedintele Klaus Iohannis.

Până să ajungă toţi invitaţii la petrecere, Simona Halep a fost surprinsă de reporterii Digi Sport care se află, la Mamaia. Captura realizată de Digi Sport arată că Simona radiază de fericire, aşa cum e şi normal, în ziua nunţii sale.

Halep

La locaţie a ajuns deja şi Ilie Năstase (75 de ani), alături de a 5-a sa soţie, Ioana, de care aproape că s-a despărţit, acum câteva luni. General în rezervă în armata română, „Nasty“, primul lider ATP din istorie, a venit la nuntă într-o ţinută albă, de general. Nu e prima dată când Năstase apare aşa în public. 

Nastase

Fostul mare jucător a şi vorbit despre nunta Simonei şi condiţiile de participare, printre care se numără şi obligaţia participanţilor de a renunţa la telefoanele mobile şi la alte aparate de filmat. 

Ce a spus Ilie Năstase?

*Pe mine nu m-a anunţat nimeni că nu trebuie să am telefonul la mine. E aici, dar dacă trebuie să-l las, îl las fără nicio problemă.

*Nu stăm mult. Stăm câteva ore. Că avem musafiri, petrecem de ziua Ioanei şi nu ne puteam duce la nunta fetei cu toţi prietenii noştri. Simona mi-a spus să nu-i duc daruri sau bani. Dar mă duc, totuşi, cu un buchet de flori şi nişte bani. Ceva simbolic, că ea e mai bogată ca mine.

*Mi-a zis Simona că are mari emoţii. I-am zis că finala de la Wimbledon a fost mai grea decât ce o aşteaptă. Atunci au contat emoţiile, acum spune „Da“ şi gata, a terminat. Sunt tineri, sunt împreună de doi, trei ani, cred, şi au toată viaţa înainte. De ce să ai emoţii?

CITEŞTE ŞI:

Halep şi Toni Iuruc, aduşi cu o maşină SF: Cât costă şi ce fac invitaţii lor la intrare FOTO

Buzărnescu se iubeşte cu un fotbalist cu 11 ani mai tânăr ca ea: Poza postată de la Untold FOTO

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite