Halep, copleşită de fanii care o iubesc prea mult: Simona a dezvăluit că a avut o perioadă de derută din cauza suporterilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (4 WTA) e, cu siguranţă, cea mai populară sportivă din România în acest moment şi, indiferent de turneul la care participă, e încurajată de o galerie puternică.

Simona Halep a schimbat imaginea tenisului în România, acest sport ajungând acum mai urmărit decât fotbalul, iar asta în contextul în care echipele româneşti nici nu mai au rezultate de ani buni.

Datorită ascensiunii Simonei în circuitul feminin, tot mai mulţi români visează ca, într-o bună zi, copilul lor să ajungă un jucător de tenis. „Simona-Mania“ a devenit, în ultimii ani, un fenomen real în România, doar că unii suporteri depăşesc limitele normalului, atunci când îşi văd idolul. Despre această situaţie a vorbit şi Halep în cadrul emisiunii „Garantat 100%“, difuzată, duminică, de TVR 1.

Ce a spus Simona Halep?

*Nu e un lucru uşor de gestionat, pentru că îţi consumă energia ta. Întâlneşti oameni care se manifestă plăcut, dar şi greu emoţional. Am întâlnit oameni care vin la mine şi încep să plângă. Că se bucură că mă văd, că se bucură că mă ating.

*E un moment greu, pentru că încerc să-mi păstrez calmul şi să-mi spun: e o dorinţă pe care şi eu am avut-o când eram mică. Îmi doream să-l văd pe Gheorghe Hagi, pe Ilie Năstase. Aveam o emoţie, nu mi-am manifestat-o pentru că aşa mi-e felul, sunt introvertită. Unii oameni îşi arată emoţia. Dar, totodată, nu sunt un extraterestu, sunt un om normal, de ce persoana respectivă e atât de emoţionată când mă vede?

*Asta nu înţelegeam, dar cu timpul, cu mult ajutor, am ajuns să înţeleg că sunt o inspiraţie pentru unii oameni. Sunt poate un model pentru copii, sunt o chestie pozitivă. Şi trebuie, atât cât pot eu, să împart această bucurie şi această emoţie cu ei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite