Hagi scoate un best-seller: „Sunt un tip gramatical“. Când va fi lansată cartea şi cum se numeşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hagi

Gheorghe Hagi a înfiinţat o academie de sucees, având, în acest moment, cel mai sănătos proiect fotbalistic din România. Acum, el şi-a propus să explice povestea succesului său atât ca fotbalist, cât şi ca patron de echipă.

După o lungă perioadă, Gheorghe Hagi a avut o conferinţă de presă în care n-a tunat şi n-a fulgerat. În schimb, a fost zâmbitor şi binedispus, probabil, şi datorită faptului că Viitorul a câştigat după două runde, 3-0, acasă, cu Chindia.

După această victorie, la care a contribuit cu un gol şi cel mai tânăr marcator din Liga I, Louis Munteanu (17 ani), Hagi a apărut în faţa jurnaliştilor şi, printre altele, a vorbit despre lansarea de carte pe care o pregăteşte pentru data de 11 noiembrie. Volumul e intitulat „Campionii creează campioni“ şi mai multe detalii despre el au fost oferite chiar de fostul căpitan al tricolorilor.

Ce a spus Gheorghe Hagi?

*O să scot o carte. O să vedeţi cu toţii ce a făcut Hagi în 42 de ani de fotbal, cum am învăţat eu fotbalul. O să vă arăt care este ideea mea despre fotbal. Toate lucrurile structurate bine, pentru că mie mi-a plăcut gramatica mai mult decât compunerea.

*Eu nu compun, sunt un tip pragmatic gramatical, chiar dacă unii spuneţi că mai greşesc. Mie îmi plac subiectul şi predicatul. Trebuie să ştim ce vrem de la viaţă, iar eu ştiu că mie mi-a plăcut şi m-am născut să câştig. Vreau să ajung cel mai bun, pentru că nu m-am născut cel mai bun, ci am devenit prin muncă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite