Gigi scapă de „impotenţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nemulţumit de randamentul echipei în atac, patronul din Ghencea este hotărât să renunţe din vară la jucătorii ofensivi care, împreună, au înscris opt goluri în 22 de etape. Pentru a revigora atacul, Becali l-a transferat deja pe Mihai Costea. Totuşi, fotbalistul Universităţii nu e nici el vreun golgheter, având doar două reuşite în acest sezon.

La Steaua, instabilitatea e cuvântul de ordine, fie că vorbim de lotul de jucători, fie că ne referim la componenţa băncii tehnice. Sfârşitul actualei stagiuni va aduce un nou val de schimbări masive la echipă. Dacă de fundaşii echipei este mulţumit, Gigi Becali e de părere că punctul nevralgic al roş-albaştrilor îl reprezintă compartimentul ofensiv.

Citiţi şi:

Maicon l-a cucerit deja pe Cîrţu

Cîrţu schimbă  echipa  din temelii

Iar cifrele par să-i dea dreptate de data aceasta patronului. Practic, toţi atacanţii Stelei din lotul actual au împreună opt goluri în acest sezon, asta în condiţiile în care Bogdan Stancu, plecat între timp la Galatasaray, reuşise să puncteze de 13 ori doar în tur! Astfel, Becali pregăteşte debarcarea oamenilor săi ofensivi şi înlocuirea lor cu alţii. Prima ţintă a fost deja atinsă, finanţatorul din Ghencea înţelegându-se cu Adrian Mititelu pentru aducerea, din vară, a lui Mihai Costea.

Şi Maicon e în pericol

Pe lângă Lucian Burdujan şi Nicolae Dică, deveniţi indezirabili în viziunea lui Gigi, lista de plecări mai conţine şi alte nume importante. Bilaşco n-a dat randamentul scontat, Onofraş n-a reuşit să se impună, iar Surdu, golgheter la Steaua după cedarea „motanului" Stancu, va deveni liber de contract la vară şi îşi doreşte să se transfere în străinătate.

În plus, nici brazilianul Maicon, marcator a două goluri în amicalul cu Dacia Chişinău, nu e sigur de viitorul său la club. În funcţie de prestaţiile sud-americanului până la finalul campionatului, Becali va decide la vară dacă le va plăti încă 800.000 de euro ucrainenilor de la Volyn Lutsk pentru transferul definitiv al atacantului. 

Meme caută afară, Gigi ia din ţară

Pentru a întări atacul roş-albaştrilor, Gigi Becali l-a trimis pe Mihai Stoica într-o misiune de căutare de fotbalişti străini, suficient de valoroşi pentru a evolua în Ghencea. Totuşi, deşi managerul Stelei a monitorizat mai mulţi jucători în Portugalia, Becali l-a achiziţionat pe Costea jr de la Craiova şi a promis că va continua în acest fel. „Voi lua toată crema din România", a anunţat latifundiarul.

Ofensivi inofensivi

Nume        Meciuri / Goluri  în acest sezon
                            
Romeo Surdu    16 / 4
Lucian Burdujan    2 / 0
Marius Onofraş    3 / 0
Marius Bilaşco    15 / 4
Nicolae Dică    2 / 0
Maicon de Oliveira    0 / 0

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite