Gică Popescu, liber de Paşti! Fostul căpitan al naţionalei a primit o permisie de cinci zile pentru bună purtare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mare internaţional Gică Popescu, în vârstă de 48 de ani, a fost eliberat din penitenciar. Potrivit primelor informaţii, este vorba despre o permise de cinci zile ce i-a fost acordată lui Popescu ca recompensă pentru bună purtare.

Fostul căpitan al Barcelonei a ieşit din Penitenciarul Jilava, ieri, în jurul prânzului, pe bancheta din spate a unei maşini cu numere de Dolj, scrie SpyNews. Gică Popescu a fost condamnat la trei ani şi o lună de închisoare cu executare în “Dosarul Transferurilor”. „Baciul” fotbalului românesc a fost condamnat la închisoare cu doar o zi înainte de a deveni preşedinte al FRF, alegeri la care era creditat cu prima şansă. 

Există şi acum bănuiala, exprimată de unii public, de alţii spusă doar neoficial, că între cele două evenimente există o legătură. Cert este că Gică Popescu a ajuns la Rahova şi mai apoi la Jilava, alături de Mihai Stoica, George Copos şi Jean Pădureanu, deşi încercase să-i convingă pe judecători că este de bună-credinţă, de vreme ce a achitat şi un impozit statului român de 400.000 de dolari. „Baciul” a încercat să se adapteze regulilor închisorii, a vorbit respectuos cu toată lumea şi nu a creat nicio problemă. Alături de Copos şi de Mihai Stoica, Popescu a muncit la atelierul de tâmplârie al închisorii Rahova, unde a ajutat la refacerea mobilierului penitenciarului, pentru a beneficia de o reducere a pedepsei. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite