Gică Hagi se mândreşte cu Simona Halep: „Este o stea în devenire, care face cinste României. Va ajunge în top 5 mondial!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep are toate şansele să fie numită sportiva anului 2013 FOTO Reuters
Simona Halep are toate şansele să fie numită sportiva anului 2013 FOTO Reuters

Cel mai mare fotbalist român din toate timpurile, aromân la origine, se mândreşte că Simona Halep, o sportivă provenită tot dintr-o familie de aromâni, a uimit lumea tenisului feminin prin evoluţiile sale din 2013.

Gică Hagi a fost cel mai bun fotbalist român al tuturor timpurilor, care provine dintr-o familie de aromâni, originară în judeţul Constanţa. La fel ca "Regele", cea mai în formă sportivă a momentului din România, Simona Halep, provinde tot dintr-o familie de aromâni, aşa încât între fostul fotbalist şi tânăra jucătoare de tenis există o relaţie de strânsă prietenie prin prisma originilor comune.

La fel ca toţi românii, şi Gică Hagi apreciază performanţele Simonei Halep, jucătoare pe care o cataloghează ca fiind "o stea în devenire". Mai mult decât atât, "Regele" a făcut o analiză atentă a jocului Simonei, dovedint că se pricepe foarte bine şi la tenis, nu doar la fotbal. "Cred că în România s-a născut din nou o mare sportivă, o stea în devenire. Aceasta e concluzia mea după un an incredibil pe care l-a avut această fată. Are talent, dar are şi mai multă ambiţie. Îmi face impresia unei jucătoare complete. Stă bine în teren, e bună în ambele jumătăţi de teren, şi în dreapta, şi în stânga. Îmi place că e clară în idei, îşi fixează de multe ori adversarul şi nu-l lasă până nu închide punctul", a comentat Hagi pentru gsp.ro.

Fostul mare fotbalist a vorbit şi despre viitorul Simonei, oferindu-i acesteia câteva sfaturi pentru a deveni o jucătoare de top în cel mai scurt timp. "Am urmărit-o destul de atent în ultimul an şi jumătate. Fac o previziune. Va ajunge în top 5, nu doar în top 10, o să vedeţi dacă Hagi nu se pricepe şi la tenis. Trebuie să rămână modestă, dar, în acelaşi timp, să nu-şi piardă nici un moment motivaţia. Să caute tot timpul noi ţinte, alte obiective, să rămână motivată şi focusată pentru a atinge noi performanţe. Sunt de acord cu Ilie Năstase, care a spus că acum trebuie să îşi dorească să câştige un turneu de Grand Şlem", a mai precizat Hagi.

Gică Hagi: După ce a câştigat cel dintâi turneu al ei, am fost primul care a felicitat-o. E dintr-o familie de aromâni, ca şi mine, am vorbit şi cu părinţii ei, i-am felicitat pentru că au o fată care face cinste României.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite