FOTO Dan Petrescu, gest incredibil în timpul meciului CFR – Slavia: Imaginile spun totul despre ce s-a întâmplat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrescu

CFR e disperată să ajungă în grupele Ligii Campionilor, performanţă care i-ar aduce minimum 22,5 milioane de euro. Această disperare se vede şi în comportamentul lui Dan Petrescu,

Dan Petrescu detestă înfrângerile, iar acum, când e atât de aproape de o performanţă colosală cu CFR Cluj, a arătat că e capabil de orice gest pentru a-şi atinge obiectivul.

Marţi seară, în turul cu Slavia Praga, tehnicianul de 51 de ani s-a cosumat pe bancă aproape cât un jucător aflat pe teren. Şi, la un moment dat, a încercat chiar să „faulteze“ un jucător advers pentru a opri o fază periculoasă la poarta CFR-ului!

Concret, în prima repriză, nigerianul Olayinka a dorit să bată repede un aut pentru a lansa un atac. Sesizând ce vrea să facă africanul, Dan Petrescu s-a aruncat cu disperare după el, încercând să-l oprească! Olayinka nici nu l-a băgat însă în seamă pe tehnicianul CFR-ului, şi-a văzut de joc şi a şi executat repede autul. 

Imagine indisponibilă

La finalul partidei, la microfonul Digi Sport, Dan Petrescu a fost întrebat despre gestul său şi riscul la care s-a supus, atunci când a sărit la fotbalistul Slaviei: „Dacă riscam, acum aş fi fost avertizat. N-am fost şi asta e“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite