Eugen Trică: Şi Guardiola le cerea celor de la Barcelona să dea minge lungă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Trică
Eugen Trică

Eugen Trică a precizat după meciul cu Academica Clinceni, scor 1-2, că situaţia devine din ce în ce mai complicată pentru gruparea craioveană.

"Nu câştigăm şi nu înţeleg un lucru: am marcat primii, mă gândeam că au încredere jucătorii şi că încep să joace fotbal, apoi a venit o greşeală în lanţ. Le-am spus mereu că, dacă adversarii vin în pressing, să dea minge lungă. Şi Guardiola la cerea celor de la Barcelona să joace minge lungă în situaţia asta. Dar aceleaşi lucruri le spun şi nu se leagă de ei. Şi meciul trecut la fel l-am pierdut, pe greşeli personale. Nu învăţăm din greşeli şi uitaţi-vă că toată lumea e supărată că suntem în situaţia asta. În momentul de faţă, atât pot jucătorii. Eu nu am ce să le zic, a vorbit şi patronul în vestiar, Adiţă, care e supărat şi el, a avut o discuţie cu ei în vestiar", a declarat Eugen Trică pentru digisport.ro.

De cealaltă parte, Adrian Falub a spus, la telekomsport.ro, că victoria echipei Academica Clinceni este meritată: ”Am avut ocaziile cele mai clare, puteam să mai marcăm”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite