Emma Răducanu, gest superb: Unde a ajuns echipamentul cu care a câştigat US Open FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raducanu

Britanica de 18 ani rămâne în prim-plan, chiar dacă a luat o perioadă de pauză după triumful ei istoric, la Flushing Meadows.

Emma Răducanu va reveni pe teren, odată cu Simona Halep, amândouă urmând să joace în turul I de la Indian Wells (4-17 octombrie). După cum „Adevărul“ a scris aici, aceasta va fi prima din cele două competiţii organizate în luna octombrie în care vom putea asista la un posibil meci Halep - Răducanu.

Până atunci însă, Emma continuă să furnizeze ştiri în presa internaţională prin deciziile luate după US Open. Mai întâi, a fost schimbarea pe care a făcut-o în stafful ei, după cum „Adevărul“ a explicat aici. Iar acum, puştoaica de 18 ani s-a remarcat datorită unui gest frumos. Potrivit Digi Sport, Răducanu a donat echipamentul folosit, la New York, către „Tennis Hall of Fame“, un muzeu al sportului-alb.

Decizia ei a fost confirmată printr-o postare pe contul de Twitter: „Un parcurs legendar, pus la conservare! Prima jucătoare venită din calificări, care a câştigat un titlu major, îşi are locul acum în «casa» istoriei tenisului. Îţi mulţumim, Emma Răducanu pentru că ţi-a donat echipamentul de la US Open“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite