Ema Dolha, încă doi ani „câine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul lui Dinamo, Ema Dolha, a ajuns la un acord cu acţionarii din „Ştefan cel Mare” pentru o prelungire pe doi ani a înţelegerii cu Dinamo. Telenovela „Rămâne sau nu Dolha” este aproape de final.

Mai lipseşte ultimul episod, cel în care golakeeperul de 31 de ani îşi punse iscălitura pe acte. În rest, lucrurile sunt clare. La contractul scadent în această vară, Ema îşi va alipi alte două sezoane. Portarul a discutat de mai multe ori în ultimele zile cu Nicolae Badea, iar părţile au bătut palma, verbal, ieri dimineaţă.

Până la ora meciului cu Sportul Studenţesc, de sâmbătă, ora 14.30, ar trebui ca noul acord să fie deja înregistrat la LPF. Problemele între Dinamo şi Dolha nu au fost legate de salariul jucătorului, care, în noua înţelegere, va câştiga 10.000 de euro pe lună. Divergenţele s-au legat de durata colaborării. Dacă roş-albii ar fi dorit un contract pe un sezon, Ema ar fi vrut o extensie de trei sezoane. Părţile au ajuns la un compromis: prelungire de doi ani de zile.

A semnat şi Bărboianu

Fundaşul oltean Ştefan Bărboianu a fost ieri în Capitală şi a semnat un acord de reprezentare cu fraţii Becali după care a parafat actele cu dinamoviştii, înţelegerea urmând a fi valabilă până la vară. Bărboianu s-a întors aseară în Bănie urmând ca azi să se prezinte la „câini".

Totuşi, contractul nu poate fi înregistrat la LPF, jucătorul fiind în litigiu cu Universitatea Craiova, oltenii ameninţându-l că va trebui să plătească zece milioane de euro despăgubiri în cazul în care va semna cu altă echipă. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite