Dinamo e în moarte clinică: Numărul coronavirusaţilor a ajuns la 10! Comunicatul clubului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia din „Ştefan cel Mare“ are toate şansele să se retragă din competiţie şi să ajungă în ligile inferioare, după ce lotul a fost distrus din cauza jucătorilor care s-au îmbolnăvit pe capete.

Dinamo mai are şapte meciuri de jucat în play-out, însă de acum încolo sunt două scenarii: fie că echipa se retrage din campionat şi acceptă retrogradarea, fie că merge înainte cu un lot „subţiat“, foloseşte juniorii, pierde cel mai probabil pe bandă ca până acum şi tot retrogradează!

Sâmbătă, numărul coronavirusaţilor din cadrul lotului a ajuns la zece. Iată cum s-a tot mărit lista bolnavilor:

JOI

Valentin Lazăr (30 de ani, extremă stânga)

Filip Mrzljak (27 de ani, mijlocaş defensiv)

Ricardo Grigore (21 de ani, fundaş central)

Mihai Popescu (27 de ani, fundaş central)

Alexandru Răuţă (28 de ani, mijlocaş defensiv)

Ştefan Fara (19 ani, portar)

VINERI

Andrei Sin (28 de ani, fundaş stânga)

SÂMBĂTĂ

Diego Fabbrini (29 de ani, mijlocaş ofensiv)

Aleksander Mitrovici (17 ani, portar)

Dan Tălmaciu (19 ani, fundaş)

Dintre cei trei dinamovişti care au apărut, astăzi, pe lista coronavirusaţilor, ultimii doi sunt juniori. În rest, Dinamo a pierdut, în 48 de ore, 6 titulari: Lazăr, Mrzljak, Grigore, M. Popescu, Răuţă şi Fabbrini! Adică, jumătate din echipă!

Situaţia e atât de gravă, încât, Dinamo a rămas acum într-un singur portar apt de joc: Cătălin Straton!

Şi lista bolnavilor se poate mări, în condiţiile în care, duminică dimineaţă, de la ora 09.00, restul jucătorilor vor fi testaţi pentru coronavirus. E posibil ca după această noua rundă de testare, focarul de la Dinamo să se extindă!

Comunicatul clubului Dinamo după cele trei cazuri de sâmbătă

*Dinamo Bucureşti a anunţat, astăzi, Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) că încă trei jucători au fost confirmaţi pozitiv la testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19. 

*Numărul jucătorilor dinamovişti confirmaţi pozitiv la testările efectuate în această săptămână a ajuns la 10. Toţi reprezentanţii echipei vor reface zilele următoare testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19, conform prevederilor legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii, pe perioada acestor zile fiind urmate măsurile impuse de Direcţia de Sănătate Publică.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite