Diego Simeone i-a lăsat mască pe fanii lui Atletico după eşecul cu Levante: „E cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul argentinian al lui Atletico Madrid susţine că înfrângerea pe care echipa sa a suferit-o cu Levanta, în Spania, este "cel mai bun lucru" care i se putea întâmpla" pe acest final de campionat.

Atletico Madrid a pierdut cu 0-2 meciul cu Levante din antepenultima etapă a campionatului Spaniei şi a ratat o şansă istorică de a se apropia şi mai mult de titlul de campioană. În ciuda înfrângerii, elevii lui Simeone sunt în continuare favoriţi la câştigarea campionatului, deoarece Real Madrid s-a împiedicat pe teren propriu cu Valencia şi a irosit o bună ocazie de a se apropia de liderul Atletico.

Chiar dacă a pierdut cu Levante, Simeone nu şi-a pierdut speranţa şi a precizat că acest eşec a venit mai bine ca niciodată pentru echipa sa. "E cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla, fiindcă înseamnă că următoarele trei săptămâni din carierele noastre la Atletico sunt pline de intensitate şi emoţie. E momentul ideal pentru noi, ca bărbaţi şi fotbalişti, să ne afirmăm. A fost rândul nostru să pierdem, dar urmează trei săptămâni de fotbal în stare pură. Încă avem destinul în mâinile noastre. Trebuie să ne concentrăm pe prima finală, cea cu Malaga, din etapa următoare", a spus Simeone.

În urma rezultatelor din antepenultima etapă, lupta pentru titlu în Spania s-a încins foarte tare. Dacă Atletico va câştiga ultimele două meciuri, se va încorona campioană, fără a mai depinde de rezultatele rivalelor. Însă, în ultima rundă, Atletico se deplasează pe terenul Barcelonei. În cazul în care catalanii vor câştiga, ar putea trimite titlul în curtea rivalei Real Madrid, doar dacă trupa lui Ancelotti va câştiga meciurile din ultimele două etape, plus restanţa cu Valladolid.

Clasament

1. Atletico Madrid 36 88 puncte
2. FC Barcelona 36 85
3. Real Madrid 35 83

Cu cine mai joacă Atletico Madrid: Malaga (a), Barcelona (d)
Cu cine mai joacă Real Madrid: Valladolid (d), Celta Vigo (d), Espanyol (a)
Cu cine mai joacă Barcelona: Elche (d), Atletico (a).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite