David Popovici, dezvăluire simpatică: Unde a ajuns medalia de aur câştigată la Budapesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David Popovici FOTO Profimedia

La ce rezultate are la doar 17 ani, în curând, David Popovici va trebui să-şi amenajeze un spaţiu generos pentru medaliile pe care le va aduna, în diferite competiţii internaţionale de mare anvergură.

David Popovici a dat drumul la „aspiratorul de medalii“. Acum, vorbim despre cele de nivel înalt, de Mondiale. Pentru că, de când s-a apucat de înot, puştiul legitimat la Clubul Sportiv Dinamo a luat medalii pe bandă, la juniori. Iar anul trecut, a câştigat patru de aur: trei la Europenele de juniori, plus un aur la Europenele de seniori.

Acum, la Mondialele găzduite de Budapesta, David Popovici a ajuns pe locul 1, după finala probei de 200 de metri liber. Iar diseară (ora 19.22, TVR 1) e mare favorit să câştige aurul după finala probei de 100 de metri liber. Adevărul a explicat aici de ce putem pune deja şampania la rece, în aşteptarea finalei de miercuri seară.

Până să vedem cum se va descurca David Popovici într-o nouă cursă mondială, puştiul a povestit, potrivit Digi Sport, ce a făcut cu prima medalie de aur, câştigată luni seară.

Ce a spus David Popovici?

*Am avut mare grijă cu medalia, am primit şi o cutie, nu-mi venea să o pun în buzunar sau la gât. Nu-mi place să mă plimb cu medaliile de gât, nu mi-a plăcut niciodată, iar acum e în siguranţă, gata să fie expusă pe undeva, prin cameră, chiar dacă încă n-am nimic expus. Reprezintă dovada că sportul românesc poate aduce un campion mondial şi la înot.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite