Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep: Scutirea cu care a venit Novak Djokovici în Australia a fost o mizerie

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep: Scutirea cu care a venit Novak Djokovici în Australia a fost o mizerie

Darren Cahill

Lui Darren Cahill nu i-a plăcut modul prin care Novak Djokovic a încercat să intre în Australia, numind scutirea medicală cu care acesta a ajuns la vamă o "mizerie".

Ştiri pe aceeaşi temă

Fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, a criticat modul în care Novak Djokovici a încercat să intre în Australia.

"Am urât scutirea pe care a avut-o, pentru că eu cred că acea scutire este cu adevărat pentru oamenii care doresc să se vaccineze şi nu se pot vaccina pentru că au avut Covid. Novak nu a vrut niciodată să se vaccineze, aşa că am urât această dispensă specială. Dacă ai o problemă medicală acută sau ceva care te împiedică să te vaccinezi, nicio problemă, dar nu mi-a plăcut această poveste de la început. A fost o mizerie de la început şi apoi totul a devenit din ce în ce mai rău. Cred că o mare responsabilitate pentru tot ceea ce s-a întâmplat îi revine consiliului de conducere al Tennis Australia", a spus antrenorul pentru Eurosport. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările