Dănuţ Lupu continuă lupta în „meciul vieţii“ la ATI: Ce spun doctorii despre starea sa

Dănuţ Lupu continuă lupta în „meciul vieţii“ la ATI: Ce spun doctorii despre starea sa

Dănuţ Lupu s-a îngrăşat destul de mult după ce s-a lăsat de fotbal

Fostul internaţional, în vârstă de 53 de ani, are deja aproape o săptămână de când a fost internat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Colentina, bolnav fiind de COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dănuţ Lupu încearcă să mai „dribleze“ moartea o dată! Deşi sună dur, exact asta a reuşit să facă fostul mijlocaş şi în 2016, atunci când capacitatea plămănilor săi a scăzut la 8% din cauza unui edem pulmonar. Atunci, după ce a scăpat din ghearele morţii, Lupu s-a lăsat de fumat.
 
Acum, el a făcut aproape totul ca la carte, după cum „Adevărul“ a scris aici, într-o încercare disperată de a evita COVID-19. Din păcate, boala l-a lovit din plin şi l-a trimis la secţia de Terapie Intensivă după o evoluţie fulminantă, în doar două, trei zile. Jurnaliştii de la ziare.cum au reuşit să ia legătura cu cadre medicale din Spitalul Colentina pentru a afla ultimele detalii despre starea de sănătate a fostului fotbalist.
 
Ce a spus un medic despre Lupu?
 
*Reuşeşte de unul singur să se întoarcă de pe o parte pe alta. E conştient. A fost rău, întubat.
 
*A fost ţinut numai pe burtă un timp, pentru a-i creşte oxigenul care ajunge în plămăni. Ca fost sportiv, are un corp puternic.
Cel care îl ajută foarte tare e George Copos, el a vorbit cu Streinu-Cercel pentru medicamentaţie. Eu am vorbit cu doctoriţa Iliescu, cea care se ocupă de el.
Mircea Lucescu antrenor Dinamo Kiev
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările