„Cutremur“ la Dinamo: Jucătorii au intrat în grevă! Un amical s-a anulat. Prima reacţie oficială

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ante Puljici
Ante Puljici

Formaţia din „Ştefan cel Mare“ e conectată la aparate de mult timp. Şi tocmai a intrat în insolvenţă, în speranţa că va mai scăpa de probleme financiare, ştergându-şi o parte din datorii. Jucătorii nu mai cred însă în promisiuni şi în vorbe goale.

Dinamo îşi prelungeşte agonia, cu fiecare sezon! Nu o dată, s-a spus că falimentul şi repornirea clubului de la zero, fără datorii, ar fi cea mai sănătoasă soluţie pentru o grupare cu probleme interminabile.

Deocamdată, Dinamo a intrat în insolvenţă, pentru a doua oară, în ultimii ani. Acum însă a fost zguduită din temelii de greva fotbaliştilor. Care, potrivit prosport.ro, au refuzat să joace în amicalul programat pentru joi, cu Unirea Slobozia. Şi au anunţat că nu se vor prezenta nici la testul de sâmbătă, cu Metaloglobus! 

Situaţia explozivă de la club, generată de restanţele financiare, a fost confirmată pentru gsp.ro de Ante Puljici, unul dintre liderii „haitei“: „Da, e adevărat. Nu vom juca în acel amical. Vom vedea ce se va întâmpla. Îmi pare rău s-o spun, dar nu suntem respectaţi“.

Dinamo tocmai a revenit în ţară, după un cantonament efectuat în Turcia, în vederea noului campionat, care porneşte la drum de la 16 iulie.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite