CSM, calificare fără glorie: Neagu şi colegele ei au făcut un meci dezastruos în Franţa şi s-au târât spre Final Four

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În tur, bucureştencele au învins Metz cu 34-21 şi, pentru a avansa în următoarea fază a Ligii Campionilor, era suficient să nu piardă la o diferenţă mai mare de 13 goluri în retur. Ce a ieşit? O partidă catastrofală făcută de campioana României!

Probabil, atunci când au făcut deplasarea la Metz pentru returul sferturilor Ligii Campionilor, fetele de la CSM Bucureşti au văzut această călătorie drept una pentru shopping şi turism!

Doar aşa se poate explica prestaţia dezolantă a unei echipe care şi-a propus să câştige Liga Campionilor în acest sezon! De partea cealaltă, având în faţă o adversară visătoare, Metz a pornit ca din tun, a marcat prima şi a condus tot meciul!

După doar 12 minute, diferenţa era deja mare în favoarea franţuzoaicelor: 7-3. Apoi, CSM s-a „trezit“ şi s-a apropiat la 8-7 (min. 19), iar calificarea părea a fi în afara oricărui pericol. A fost însă doar o falsă impresie, fiindcă după 28 de minute, Metz şi-a refăcut avantajul de cinci goluri, 12-7, iar la pauză s-a intrat cu 14-9 pentru gazde.

Am „tremurat“ pentru calificare

Partea secundă a început sub orice critică pentru CSM Bucureşti. Între minutele 30 şi 37, româncele n-au marcat! Iar scorul a ajuns la un incredibil 17-10 pentru Metz. Ceea ce ar fi trebuit să fie o calificare fără emoţii devenise, treptat, o luptă pe viaţă şi pe moarte!

Iar situaţia a continuat să se agraveze, Metz ajungând la un avans de 9 goluri în minutul 39: 19-10. A fost momentul în care antrenorul „tigroaicelor“, Per Johansson, a cerut primul time-out al reprizei secunde.

Chiar şi când jocul s-a reluat însă, Metz a continuat să-şi păstreze avansul de 9 goluri până în minutul 48: 22-13. Apoi însă, CSM şi-a mai revenit şi a rămas, mai mereu, la şapte goluri de Metz.

S-a terminat 27-20 pentru Metz şi CSM a obţinut calificarea în Final Four după o prestaţie extrem de slabă în retur.

La 12 şi 13 mai, la Budapesta, campioana României va ataca finala Ligii Campionilor, alături de Gyor (Ungaria), Vardar (Macedonia) şi Rostov-Don (Rusia).

Liga Campionilor, sferturi

Buducnost - GYOR 20-26 (tur) şi 28-30 (retur)

Ferencvaros - ROSTOV-DON (29-31 tur) şi 22-32 (retur)

Midtjylland - VARDAR (23-24 tur) şi (25-32 retur)

CSM BUCUREŞTI - Metz (34-21 tur) şi 20-27 (retur)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite