Cristi Borcea a ieşit puţin din închisoare ca să-şi lase nevasta gravidă. Mai are de stat cinci ani şi jumătate după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristi Borcea, fost acţionar la Dinamo, a fost condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare în martie 2014 şi îşi execută pedeapsa.

Asta nu-l împiedică însă pe Borcea (45 de ani) să-şi mărească familia. Click! a dezvăluit că acesta  a profitat  de o scurtă permisie primită de la conducerea închisorii, pentru a merge acasă. La scurt timp după consumarea permisiei, Alina Vidican, cea de-a doua lui soţie, l-a înştiinţat că a rămas gravidă. 

„Un copil este un motiv de bucurie. Sunt însărcinată în 8 săptămâni. S-a întâmplat chiar în momentul în care Cristi a fost lăsat acasă, din arest, în permisie pentru 24 de ore. Eu şi Cristi suntem foarte fericiţi, ne mai doream încă un copil, iar acum s-a întâmplat. I-am spus şi băieţelului nostru că va avea un frăţior sau o surioară, e încă mic pentru a conştientiza acest lucru, dar el s-a bucurat oricum şi a spus că abia aşteaptă să se joace împreună. Cristi îşi doreşte o fetiţă, vom vedea. Deocamdată e devreme să aflăm. Mă simt foarte bine, nu am greţuri deloc. Încă nu ştiu unde voi naşte, dacă în ţară sau în străinătate. Mai este până în iulie, august”, a declarat Alina Vidican, pentru Click! .

Cristi Borcea mai are patru copii recunoscuţi şi încă unul pentru care a fost acţionat în instanţă. Din căsnicia de 22 de ani cu Mihaela au rezultat trei copii: gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (11 ani) şi pe Patrick (16 ani). În 2012, fostul director executiv de la Dinamo s-a căsătorit cu Alina Vidican şi, împreună, au un băieţel, George Alexandru (2 ani şi jumătate), care s-a născut la Miami.În cursul acestui an, Borcea a fost dat în judecată de o avocată, Simona Dana Voiculescu, care afirmă că fetiţa ei în vârstă de 8 ani este tot a dinamovistului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite