Craiova, de Dosarele X: Explicaţiile unor mutări care sfidează logica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Stelea, fost internaţional
Bogdan Stelea, fost internaţional

Debandada de la Craiova e greu de înţeles, inclusiv pentru oamenii care urmăresc fotbalul românesc şi sunt obişnuiţi ca antrenorii să fie trataţi ca nişte „cârpe“.

Prezenţi în studioul Digi Sport, doi foşti jucători de echipa naţională s-au arătat şocaţi de derularea evenimentelor din Bănie. 

„Nu mă aşteptam să fie schimbat antrenorul după o victorie! Ştiam că sunt probleme, erau animozităţi acolo, lucruri care nu erau în regulă. Dar au câştigat derby-ul şi nu mă aşteptam la aşa ceva. Am senzaţia că n-au fost convinşi, când l-au pus pe Balint, că e antrenorul pe care şi-l doresc. În momentul în care pui un antrenor şi îl doreşti cu adevărat, indiferent ce se întâmplă, nu-l dai afară după 56 de zile, niciodată! Am senzaţia că l-au pus pe Balint doar aşa, că n-aveau pe cine să pună. Oamenii nu ştiu exact ce vor. L-au vrut pe Rădoi, nu s-a putut, OK. Dar de ce îl puneţi pe Balint, dacă nu credeţi că poate să fie bun? Nu mai înţelegi nimic!“, a spus Bogdan Stelea.

Ilie Dumitrescu a insistat că, la Craiova, cam orice antrenor e sortit eşecului: „Nu există niciun antrenor bun la Craiova. Au fost Piţurcă, Ouzounidis, care a jucat în grupele Ligii Campionilor, Bergodi, Reghecampf. Toţi antrenorii sunt slabi şi jucătorii sunt cei mai buni din lume, dar nu sunt rezultate că e antrenorul slab“.

Îl înţeleg pe Rotaru, aia nu e Craiova. Craiova nu poate fi dominată în halul ăla la un meci, de aia schimbi antrenorul. Dacă Mititelu ia campionatul, gata, toţi suporterii se duc la Craiova lui Mititelu.  Gigi Becali patron FCSB  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite