Chiricheş a dat de Cristiano Ronaldo: Românul a comis-o în Juventus - Sassuolo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul naţionalei a fost pe teren 86 de minute, după care a fost scos de antrenorul Roberto De Zerbi (41 de ani), imediat după ce a avut o ezitare care a dus la schimbarea scorului de pe tabelă.

Sassuolo, formaţie la care evoluează Vlad Chiricheş (31 de ani), are, alături de AS Roma, cea mai slabă defensivă dintre primele nouă clasate din Serie A. În 17 meciuri, echipa a încasat 26 de goluri. Şi, din păcate, la câteva dintre ele, gafele comise de Vlad Chiricheş au fost evidente.

Duminică seară, în penultima partidă din runda cu numărul 17 din Serie A, Sassuolo a întâlnit Juventus pe „Allianz Stadium“ din Torino, cu Chiricheş în primul „11“. Şi după o primă repriză bună, atât pentru fundaşul român, cât şi pentru echipa sa - scorul a fost 0-0 la pauză - oaspeţii, rămaşi în zece din minutul 45+1, au cedat în partea secundă.

Danilo a făcut 1-0 pentru Juventus (50), dar Defrel a egalat repede, după opt minute: 1-1. În minutul 82 însă, Ramsey a readus Juventus în avantaj, după o fază în care Chiricheş a greşit şi el. Aproape imediat, românul a fost scos de pe teren şi înlocuit cu turcul Ayhan, în minutul 86. Victoria celor de la Juventus a fost asigurată de Cristiano Ronaldo, care a stabilit scorul final, 3-1, punctând în minutul 90+2.

Serie A, etapa a 17-a

1. AC Milan 40 de puncte

2. Inter 37p

3. AS Roma 34p

4. Juventus 33p (16 meciuri)

5. Atalanta 31p (16 meciuri)

6. Napoli 31p (16 meciuri)

7. Sassuolo 29p

12 meciuri a jucat Vlad Chiricheş în acest sezon de Serie A, fiind titular de fiecare dată.   
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite