Ce urmează pentru Novak Djokovici după ce Australia i-a anulat viza

Ce urmează pentru Novak Djokovici după ce Australia i-a anulat viza

Novak Djokovici s-a antrenat la Melbourne, în speranţa că va avea şansa de a lupta pentru al zecelea trofeu Australian Open.

Ministrul australian al Imigraţiei, Alex Hawke, a anulat viza liderului ATP Novak Djokovici, decizie care probabil va fi contestată în instanţă de avocaţii tenismenului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Presa australiană a scris, joi, cu mai multe ore înainte de decizia lui Hawke, că dacă viza lui Djokovici este anulată echipa de avocaţi a sportivului va depune apel în instanţă.

În cazul unui apel, potrivit news.com.au Novak Djokovici ar putea să rămână în Australia şi chiar să joace în primul tur al Australian Open, în aşteptarea judecării cazului săptămâna viitoare.

Dacă un apel al sportivului nu va avea succes, Djokovici teoretic nu va mai primi altă viză pentru Australia timp de trei ani. Însă interdicţiile cu privire la acordarea vizei sunt analizate caz cu caz, astfel că există posibilitatea ca în cazul liderului ATP aceasta să fie anulată.

Novak Djokovici s-a antrenat la Melbourne, în speranţa că va avea şansa de a lupta pentru al zecelea trofeu Australian Open şi al 21-lea de grand slam.

Citeşte şi:

Australia a anulat viza lui Novak Djokovici. Ministrul Imigraţiei: Era în interesul public să procedez astfel

Premierul Australiei, prima reacţie după anularea vizei lui Djokovici: Decizia s-a luat pentru „protejarea” sacrificiilor făcute de australieni în pandemie

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările