Campioni la infectare, FCSB-iştii cer amânare: Ce riscă echipa lui Becali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

Stare de urgenţă la vicecampioana României: având un focar cu peste 10 cazuri confirmate de COVID-19, FCSB se află, în acest moment, în imposibilitatea de a trece 13 fotbalişti de la prima echipă pe foaia de joc!

FCSB e pe cale să „reuşească“ să dea peste cap programul competiţional, fiind codaşă la capitolul vaccinării, în Liga I. 

La cum arată acum situaţia, foarte probabil, partida Farul - FCSB (duminică, ora 20.30) din cadrul etapei cu numărul 13 nu se va disputa! S-a ajuns aici din cauza focarului de la FCSB, clubul anti-vacciniştilor din Liga I.

Studiile au dovedit că serurile disponibile pe piaţă, chiar dacă nu te feresc sută la sută de infectare, măcar reduc riscurile de îmbolnăvire. Şi sunt foarte eficiente, pentru a limita numărul cazurilor grave şi pe cel al deceselor. Ceea ce se vede, zilnic, în cifrele anunţate de autorităţi, în condiţiile în care peste 90% dintre decese sunt în rândul oamenilor nevaccinaţi. 

Revenid la Liga I, ultimul meci amânat în campionatul intern a fost Viitorul – Hermannstadt, din etapa a 12-a a sezonului trecut. Atunci, sibienii au avut 15 bolnavi de COVID-19 dintre care zece jucători şi cinci membri ai staffului. Drept urmare, în loc să se joace la data de 6 decembrie 2020, partida s-a disputat la 10 ianuarie 2021 şi a fost câştigată de Viitorul, scor 2-1.  

E posibil ca meciul cu Farul să fie amânat. Fac rugăciune şi văd dacă mă luminează Dumnezeu. Dacă Tănase e bine, se va juca meciul cu Farul. Cu el, suntem 13. Gigi Becali patron FCSB  

Stare de urgenţă, la FCSB

*Bolnavi de COVID-19: Straton, Creţu, I. Cristea, S. Şerban, Oaidă, Cordea, Mamut, Oct. Popescu (toţi jucători), Edward Iordănescu (antrenor principal), Al. Radu (antrenor secund), M. Popa (antrenor cu portarii)

*În izolare (cu simptome, dar cu teste negative): Budescu, Şut

*Accidentaţi: Panţîru, Ov. Popescu, Coman, Burlacu, Tănase

*Echipa folosită în meciul cu Mioveni: Vlad - Haruţ, Vinicius, Miron, Radunovici - Olaru, Perianu, Fl. Tănase - I. Stoica, Keşeru, Dumiter

Rezerve: Târnovanu, Musi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite