BRD Bucharest Open: Simona Halep e favorita turneului care începe la 5 iulie! Ce jucătoare mai vin în Capitală, cum arată trofeul şi cât costă biletele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

32 de jucătoare de tenis  se vor reuni în perioada 5-13 iulie la Bucureşti, unde vor participa la BRD Bucharest Open, primul turneu WTA organizat în România, în parteneriat cu MTS. Cap de afiş va fi Simona Halep.

După ce va concura la Wimbledon (vezi aici adversarii românilor la turneul londonez), Simona Halep va putea fi urmărită şi aplaudată pe zgura de la Bucureşti

Alături de Simona, la Arenele BNR din Bucureşti şi-au anunţat prezenţa Roberta Vinci (locul 20 în clasamentul WTA), Klara Koukalova (locul 30 în clasamentul WTA), Karin Knapp (locul 49 în clasamentul WTA) sau Annika Beck (locul 51 în clasamentul WTA).
România va fi reprezentată de Simona Halep (locul 3 în clasamentul WTA), Monica Niculescu (locul 76), Alexandra Cadanţu (locul 81) şi Irina Camelia Begu (locul 89).
“Suntem mândri că am putut aduce acest turneu în România şi că, alături de cele 32 de jucătoare din tabloul principal, vom putea oferi spectatorilor un spectacol sportiv de excepţie. Este cu atât mai important pentru noi cu cât acesta este primul turneu WTA organizat vreodată în România”, a declarat George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis.
În cadrul turneului vor fi puse în joc premii în valoare de 250.000 de dolari, iar marea câştigătoare va primi şi 280 de puncte WTA. Peste 25.000 de spectatori sunt aşteptaţi în cele 9 zile de competiţie.

Biletele pentru turneu vor fi puse în vânzare în reţeaua EVENTIM şi vor avea preţuri cuprinse între 15 şi 40 de lei, în funcţie de zilele de desfăşurare ale meciurilor. Abonamentele valabile în perioada 7-13 iulie costă 120 de lei, iar pentru studenţi, elevi şi pensionari intrarea este gratuită în perioada 7 – 10 iulie.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite