Biserică, fermă şi fabrică de mezeluri, în cantonamentul FCSB

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat că va construi în cantonamentul din Berceni al echipei o biserică şi o "făbricuţă" de mezeluri.

"Am acontat anumite, cum să le spun eu, proceduri. Proceduri pe care le fac echipele mari. Mă refer la proceduri medicale, de antrenament, de creştere a potenţei fizice, de alergare. Aparatură care mă costă aproape un milion. Şcoala o fac acolo. Îi ţin ca la armată. Fac şi biserică acolo. Le fac şi biserică, fac şi o fermă, mănâncă numai bio, ouă, lapte, carne bio. Nu pleacă acasă, le dau mezeluri. Fac şi o făbricuţă de mezeluri şi mănâncă mezeluri bio, carne bio, ouă bio, brânză bio. Au toate aparatele medicale, bisercă, şcoală, acolo, totul, totul. Altfel nu se poate. Ca să te poţi bate cu ei (n.r. - marile cluburi europene) trebuie să faci cel puţin din punct de vedere medical, al antrenamentelor şi al sănătăţii ce fac ei. Măcar atât", a declarat Becali, la Digi Sport.

Baza de pregătire a echipei FCSB din cartierul Berceni al Capitalei a fost inaugurată în prima parte a acestui an, aminteşte News.ro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite