Bănel Nicoliţă, destin tragic: A pierdut milioanele câştigate din fotbal şi a fugit din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bănel Nicoliţă are şi un gol în tricoul echipei naţionale
Bănel Nicoliţă are şi un gol în tricoul echipei naţionale

Chiar dacă s-a lăsat de sportul de performanţă de ceva timp, fostul stelist are doar 36 de ani. Din păcate, ultimele veşti despre el sunt de-a dreptul groaznice.

Bănel Nicoliţă a fost genul de fotbalist mai puţin dotat din punct de vedere tehnic, dar care s-a ridicat şi a ajuns apreciat datorită muncii. O singură statistică spune totul, în acest sens: aproape în fiecare partidă în care era pe teren, Bănel alerga peste 12 kilometri, de-a lungul unui meci întreg, şi ocupa unul din primele locuri în clasamentul distanţelor acoperite.

Având această seriozitate şi perseverenţă, Nicoliţă a ajuns la un nivel pe care nu l-au atins alţi jucători români mult mai talentaţi: A adunat 37 de selecţii în echipa naţională, a jucat la Euro 2008 cu Victor Piţurcă selecţioner şi a evoluat în campionatul francez, la două formaţii bune, St. Etienne şi Nantes.

Din păcate pentru Nicoliţă, toată averea pe care a strâns-o din fotbal pare că a pierdut-o deja, la doar 36 de ani! Cel puţin, aşa scrie „Fanatik“, într-un articol semnat de doi jurnalişti cu surse bune, Cristi Coste şi Marian Popovici. Potrivit site-ului amintit, Nicoliţă nu doar că ar fi rămas fără bani, dar, într-o încercare de a supravieţui, de a-şi reveni, s-ar fi împrumutat cu sume mari, de până la 100.000 de euro de la cămătari!

Nicolita

Văzând că e în imposibilitatea de a returna împrumutul, Nicoliţă ar fi fugit din ţară, s-ar fi dus în Statele Unite, de unde ar fi trecut graniţa, în mod ilegal, în Mexic, ţară în care s-ar afla acum!

La decăderea lui Nicoliţă ar fi contribuit, printre altele, şi o investiţie neinspirată în CS Făurei, formaţie din liga a 3-a. Vorbim de o investiţie de 300.000 de euro în echipa oraşului unde s-a născut Bănel. „Fanatik“ a scris că, până să-l falimenteze, această investiţie ar fi contribuit la divorţul lui Nicoliţă de Cristina, alături de care are două fete.

CITEŞTE ŞI:

Bănel Nicoliţă l-a sunat pe ziaristul care a publicat povestea fugii sale din ţară: Primele declaraţii

Drama lui Bănel Nicoliţă, noi detalii: Fratele său a explicat ce face. Primarul din Făurei râde de el

Fosta soţie a lui Bănel Nicoliţă confirmă plecarea acestuia din ţară: „Le sună pe fete. Trimite bani“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite