Anunţul de la miezul nopţii: Mirel Rădoi, decizie finală în legătură cu demisia de la naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radoi

O victorie şi două eşecuri a obţinut Mirel Rădoi (40 de ani), în primele meciuri din preliminariile pentru CM 2022, rezultate care l-au împins pe selecţioner să vorbească despre plecarea sa de la prima reprezentativă.

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, a anunţat, sâmbătă seara, că Mirel Rădoi  va rămâne selecţionerul echpei naţionale. Decizia acestuia ar fi fost luată după o discuţie la care au mai participat şeful FRF, Răzvan Burleanu, şi directorul Comisiei Tehnice, Mihai Stoichiţă. 

„Se bucură de suţinerea Federaţiei. A fost o întâlnire în ziua sosirii din Armenia, miercuri, joi, s-a întâlnit cu Burleanu şi Stoichiţă. Au stat într-o întâlnire, o oră, două, şi a primit susţinerea celor doi, a federaţiei. Da, rămâne la naţională. Da, rămâne selecţionerul României. I s-a cerut un material de analiză, pe care-l să-l furnizeze cu staff-ul lui. Să-şi analizeze fiecare faptele bune şi fiecare ce a făcut”, a declarat Andrei Vochin, la TV Telekom Sport. 

La puţin timp, informaţia a fost confimată şi de Mihai Stoichiţă, care a declarat că Rădoi este susţinut în continuare de federaţie. “Nu a fost vorba de dorinţa sa de a pleca. A fost mai mult decât corect, acceptă orice fel de hotărâre a FRF pentru binele echipei naţionale. Acceptă orice. Asta a fost sinteza. Concluzia este că îl susţinem în continuare la echipa naţională. Întotdeauna se fac analize asupra a ceea ce se întâmplă. Este o regulă obişnuită în cadrul federaţiei. În următoarea perioadă Mirel şi colaboratorii lui trebuie să-şi facă lor o analiză şi discutăm, să încercăm să se repare tot ce s-a stricat”, a spus Stoichiţă, La Digi Sport.

Imediat după eşecul din Armenia, scor 3-2, la interviul de la finalul partidei, Mirel Rădoi a lăsat de înţeles  că ia în calcul să plecarea de la echipa naţională.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite