OTV are din nou licenta audiovizuala

Consiliul National al Audiovizualului a acordat, joi, licenta audiovizuala SC Ocram Televiziune SRL, pentru postul de televiziune OTV, care are de aceasta data un proprietar de cetatenie italiana, si

Consiliul National al Audiovizualului a acordat, joi, licenta audiovizuala SC Ocram Televiziune SRL, pentru postul de televiziune OTV, care are de aceasta data un proprietar de cetatenie italiana, si propune programe total diferite fata de postul caruia i-a fost suspendata licenta de emisie in 2002. Marco Romagnoli, patronul viitorului post, a declarat ca a cumparat de la fostii detinatori aparatura, publicatia Oglinda (ziar pe care l-a inchis) si a inregistrat la OSIM pe numele sau marca OTV, care ii apartinea lui Dan Diaconescu. "Vom pastra doar numele, sigla nu", a declarat, in fata membrilor Consiliului National al Audiovizualului (CNA), Marco Romagnoli. Acesta a precizat, la solicitarea lui Ralu Filip, ca a cumparat toate activele care au apartinut lui Dan Diaconescu, iar acesta nu mai are nici o legatura cu noua societate. "Acest lucru poate fi verificat si la Registrul Comertului", a spus Romagnoli. Membrii CNA au hotarat, dupa o dezbatere cu argumente pro si contra, cu opt voturi "pentru" si doua abtineri (cele ale lui Mircea Sorin Moldovan si Ralu Filip) acordarea licentei pentru postul OTV.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările