O văduvă a fost înşelată cu 300.000 de euro de un escroc sentimental

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

The Tinder Swindle este un documentar popular în aceste zile pe Netflix care scoate la iveală un escroc sentimental care a profitat de mai multe femei pe care le-a cunoscut pe o reţea de întâlniri. Un caz similar, precum cel prezentat în cel mai popular documentar al momentului de pe internet s-a petrecut şi în România.

O femeie, în vârstă de 54 de ani, a cunoscut un bărbat pe un site de întâlniri cu scopul de a-şi reface viaţa după ce a rămas văduvă cu doi copii, relatează stirileprotv.ro

Din păcate, bărbatul perfect pe care l-a crezut la început s-a dovedit a fi coşmarul vieţii acesteia după ce a lăsat-o fără 300.000 de euro. 

Individul a pretins că este un spion cu afaceri de milioane în străinătate. După ce a profitat de naivitatea femeii, a fugit cu toţi banii împrumutaţi de aceasta. Întâlnirea dintre cei doi a fost exact ca în filme. Bărbatul i-a câştigat încrederea plimbând-o prin oraş într-o maşină de lux şi la vila care părea a fi a lui. 

Timp de doi ani, bărbatul i-a cerut bani pretinzând că fiscul din Italia este pe urmele sale şi că lucrează pentru un serviciu secret românesc. Acesta i-a cerut sume importante de bani, de mai multe ori până când femeia a ajuns să apeleze la credite.

Femeia a realizat prea târziu că a fost păcălită deoarece atunci când i-a cerut banii înapoi, bărbatul a dispărut şi nu i-a mai răspuns. 

Suspectul a fost identificat, marţi, iar avocata femeii a declarat că acesta încă nu a fost chemat la audieri. Femeia este acum disperată că nu va mai putea recupera banii şi riscă să rămână pe drumuri. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite