Mesaje de Crăciun: Cele mai inspirate urări pe care să le transmiţi celor dragi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În fiecare an în preajma sărbătorilor de iarnă, imaginaţia ne este pusă la încercare când vrem să compunem texte frumoase, pe care să le trimitem celor apropiaţi. Iată câteva mesaje de Crăciun care vă pot ajuta:

Mesaje de Crăciun clasice

„Lumina Naşterii Lui Iisus se întinde de la o casă la alta, de la o inimă la alta, iar căldura şi bucuria Crăciunului ne aduce pe toţi mai aproape! Crăciun Fericit şi un An Nou plin de satisfacţii!”

„Pe la colţuri se vorbeşte că există Moş Crăciun. Că i-aţi scris şi c-o sa vină, să v-aducă-n pumni lumină! Lângă brad şi lângă foc, să v-aducă mult noroc!”

„Tată Iubitor, ajută-ne ca de Crăciun să ne reamintim de Naşterea Lui Iisus, si cu ajutorul colindelor; să vorbim despre bucuria păstorilor, despre închinarea celor 3 înţelepţi; să închidem uşa sentimentelor de ură şi să o deschidem pe cea a iubirii. Crăciun Fericit!”

„Credinta face orice posibil, speranta ne dă putere să continuăm, dragostea face ca orice să fie frumos. De Crăciun, vă urez să le aveţi pe toate! Crăciun Fericit si Sărbători Fericite!”

„Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite! La Mulţi Ani!”

„E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină şi caldură alături de cei dragi ţie. Dăruieşte din toata inima şi deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste şi fericire. Lasă-ţi sufletul să renască şi trăieşte fiecare zi ca pe un dar nepreţuit.”

„Pe la ferestre cad steluţe, iar pe foc sunt sărmăluţe, bradul e împodobit, moşul e din nou grăbit, peste tot e bucurie şi Crăciunul iarăşi vine. Sărbători fericite!”

„Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să vă fie şi mai bine. Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moş Crăciun cu sacul plin, drumu-n viaţă cât mai lin.”

„Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veşnic Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!”

„De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presarat cu împliniri.”

„L-am văzut urcând pe coş cu tupeul lui de moş, bani, noroc şi sănătate le avea în coş pe toate. Crăciun fericit!”

Mesaje de Crăciun pentru cei dragi

„Sfintele Sărbători de Crăciun şi Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi. La Multi Ani!”

„Farmecul zilelor de Crăciun să vă însufleţească şi să vă lumineze! Bucuraţi-vă de adevărata semnificaţie a acestei sărbători alături de toţi cei pe care îi iubiţi!”

„Cele mai de preţ daruri pe care ni le poate aduce sărbătoarea Naşterii Domnului sunt o familie fericită şi prieteni dragi aproape. Crăciun fericit!”

„Una dintre bucuriile Crăciunului este să te gândeşti la persoanele speciale din viaţă si tu esti una dintre acele persoane minunate! Să ai un Crăciun fericit!”

„Crăciunul este acea perioada minunată în care te gândesti la toti cei dragi si… la ce mărime poarta la pulover! Să ai un Craciun magic!”

„Fie ca viaţa ta să fie colorată si veselă asemenea unui brad de Crăciun! Sărbători fericite!”

 

Mesaje de Crăciun haioase

„Daca nu ştii care-i culmea cadourilor, înseamnă că n-ai primit mesajul meu: nu lăsa pentru Ajun ce poţi să-mi oferi chiar acum!”

„E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară…prin zăpadă Moşul zboară ? …Ni se trage de la vin.”

„Să ai parte de tot ce e mai bun în viaţa! L-am visat pe Moş azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare în spate să aducă sănătate, deci aşteaptă-l că el vine, dar acum este la mine!”

„Căţeluş cu păru’ creţ, să ai jeepu’ în coteţ şi o vilă cu piscină /Andreea Marin ca vecină, o lopată pentru bani/La Anu şi la Mulţi Ani!”

„Moş Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!”

„Fie ca sfintele sărbători de iarnă sa te gasească alături de colegii tăi. În traducere liberă, nici anul ăsta nu ai liber de Crăciun!”

„Mosule batran si bun, iata ce vreau de Craciun: vreau un spiridus sa vina, s-aiba muschi, o casa, si masina. Peste ani si ani de zile, muschii sa i se-ntareasca, bogatia sa-i sporeasca, sufletu-n mine sa creasca.”

Mesaje de Crăciun cu rimă

„Pe la colţuri unii spun, că există Moş Crăciun / Ca i-ai scris şi c-o să vină / Să-ţi aducă în pumni lumină / Lângă brad şi lângă foc / Să-ţi aducă mult noroc!”

„Căţeluş cu păru' creţ / Să ai jeepu' în coteţ / Şi o vilă cu piscină / Andreea Marin ca vecină / O lopată pentru bani / La Anu' şi la Mulţi Ani!”

„Să va fie casa, casă / Cu bucate noi pe masă / Moş Crăciun cu sacul plin / Drumu’ în viaţă cât mai lin / Bogăţie câtă vreţi / Sănătate pentru toţi / Iar la anul care vine / Să vă fie şi mai bine”

„Oriunde te-ai afla / Moş Crăciun te va vizita / Şi-ţi va aduce ce-ţi doreşti / Un Crăciun ca în poveşti / Şi te rog nu-l refuza / Că vine din partea mea!”

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite