Articol publicitar

Dobândire de competenţe - ”Îngrijitor bolnavi la domiciliu” în cadrul proiectului FIDELIS

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fidelis
Fidelis

Asociaţia Handicapaţilor Somatici din România (AHSR) a deschis luni, 15 iunie 2015, cursul de calificare nivel II „Îngrijitor bolnavi la domiciliu”, cu patru grupe de participanţi din rândul persoanelor cu dizabilităţi şi femeilor în situaţii de risc din regiunile Bucureşti-Ilfov şi Sud-Muntenia.

Locaţiile de desfăşurare a cursului sunt: mun. Bucureşti, com. Ciolpani (jud. Ilfov) şi com. Gornet (jud. Prahova), iar numărul total al cursanţilor atinge cifra de 45 persoane.

Cursul se va derula în perioada 15.06.2015 – 15.11.2015. Prevăzut cu 240 ore teorie şi 480 ore practică, programul de (re)calificare urmăreşte formarea abilităţilor profesioanle pentru desfăşurarea activităţii de îngrijire, necesare încadrării pe piaţa muncii.

Programul de formare profesională în meseria de „Îngrijitor bolnavi la domiciliu” este oferit GRATUIT în cadrul proiectului POSDRU /173/6.1/S/148313 ”FIDELIS: Program integrat de dezvoltare a economiei sociale pentru persoane cu dizabilităţi şi femei în situaţii de risc. Toţi absolvenţii cursului vor primi subvenţii şi certificate eliberate de ANC, recunoscute pe plan naţional şi internaţional. 

Pentru informaţii suplimentare, contactaţi Asociaţia Handicapaţilor Somatici din România, tel: 021 312 27 81 e-mail: ahsr@arexim.ro, site: www.ahsr-fidelis.ro.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite