Distrează-te în Deltă cu „Adevărul“!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziarul „Adevărul“ îţi oferă o reţetă specială pentru o vacanţă de neuitat în Deltă!

Este vorba despre „Delta cu Patzaichin", un Festival Internaţional al Bărcilor cu Vâsle, aflat la prima ediţie, în care fostul mare campion olimpic şi cotidianul „Adevărul" le aruncă mănuşa tuturor celor pasionaţi de bărci cu vâsle din România şi nu numai. Îţi trebuie doar ceva adrenalină la purtător, un cort şi un sac de dormit şi dorinţa de a te impune în numai două zile în faţa oamenilor Deltei, cei obişnuiţi de mici să alerge pe ape cu bărcilor lor cu vâsle.

Distracţia o aducem noi! Ba chiar şi barca, dacă nu dispui de aşa ceva! „Adevărul" şi Ivan Patzaichin pun la bătaie zece canotci doritorilor de aventură. Canotca are două locuri, aşă că e musai să-ţi găseşti partener de vâsle.

Pentru rezervări, valabile până la data de 22 august, trebuie să trimiţi un e-mail cu mesajul „Vreau canotcă" la inbarca@rowmania.ro. Aici trebuie să-ţi precizezi numele, vârsta şi date de contact (telefon şi e-mail).

Pentru alte amănunte, îţi recomandăm www.adevarul.ro, subsecţiunea Delta cu Patzaichin, acolo unde te aşteaptă şi un concurs special. Evenimentul va avea loc în primul weekend din luna septembrie, la Tulcea. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite