Care sunt judeţele care au înregistrat miercuri cele mai multe cazuri noi de infectări cu SARS-CoV-2

Care sunt judeţele care au înregistrat miercuri cele mai multe cazuri noi de infectări cu SARS-CoV-2

Cele mai puţine infectări în 24 de ore au fost înregistrate în judeţul Tulcea.   FOTO Shutterstock

Bucureştiul este şi astăzi pe primul loc la numărul de infectări cu noul coronavirus. Capitala este urmată de judeţul Vaslui.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mai exact, în Bucureşti au fost înregistrate 174 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore, în acest moment aici totalul persoanelor infectate ridicându-se la 7779.
 
Judeţul Vaslui se află pe locul II cu 123 de cazuri noi în doar 24 de ore. Astfel, Vaslui ajunge la un total de 1122 de cazuri. În Argeş au fost înregistrate de ieri până astăzi 77 de noi cazuri, astfel acesta fiind pe locul III în topul judeţelor unde sunt înregistrate cele mai multe noi infectări.
 
Cele mai puţine infectări în 24 de ore au fost înregistrate în judeţul Tulcea.
 
În ultimele 24 de ore au fost făcute 22.607 teste. „Până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 1.427.626 de teste. Dintre acestea 22.607 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 14.098 în baza definiţiei de caz şi a protocolului medical, iar 8.509 la cerere. De asemenea, de la ultima informare făcută de GCS, au fost raportate şi rezultatele a 174 de teste prelucrate anterior ultimelor 24 de ore şi transmise până la data de 12 august.”, arată autorităţile.
 
În unităţile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 7.381 Dintre acestea, 485 sunt internate la ATI. 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: