VIDEO Reacţia lui Iohannis la răspunsul lui Dăncilă privind aria cercului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambii candidaţi la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă, s-au lăudat în campania electorală că înainte de a se implica în politică au dat meditaţii. Cu toate astea, fostul premier Viorica Dăncilă, care susţine că a dat lecţii de matematică, s-a încurcat când a fost întrebată care este aria cercului. Când a aflat răspunsul dat de contracandidatul său, Klaus Iohannis a pufnit în râs.

Ion M. Ioniţă, senior editor Adevărul, i-a dezvăluit aseară lui Klaus Iohannis, în timpul dezbaterii de la Biblioteca Central Universitară (BCU) „Carol I” din Bucureşti, răspunsul dat de Viorica Dăncilă la întrebarea privind aria cercului. Provocat să răspundă şi el la întrebare, Iohannis a pufnit în râs, fără să spună altceva.

Câteva minute mai în urmă, un jurnalist a întrebat-o pe preşedintele PSD, în contextul în care aceasta a afirmat că dat meditaţii la matematică, care este aria cercului. Viorica Dăncilă s-a încurcat, a dat un răspuns greşit şi s-a corectat abia după ce jurnalistul i-a dat versiunea corectă: pi (π) înmulţit cu raza la pătrat.

Absolvent de fizică nucleară, preşedintele a fost profesor de fizică în Sibiu şi a spus în trecut că a dat meditaţii.

  .

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite