Un deputat USR demisionează din partid şi se alătură PNL: Nu pot rămâne într-o construcţie politică fără o strategie şi o viziune de viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Deputata USR Oana Marciana Ozmen anunţă că demisionează din USR şi se alătură grupului parlamentar PNL. "Nu pot rămâne într-o construcţie politică fără o strategie şi o viziune de viitor", a motivat Ozmen.

"Azi am decis să plec din USR şi îi asigur pe colegii mei că i-am reprezentat cu cinste la cel mai înalt nivel.

Am demonstrat că se poate face opoziţie constructivă şi am arătat că politica înseamnă echilibru, dialog, respect pentru adversarul politic, iar argumentul trebuie să fie elementul central în susţinerea opiniei politice", transmite deputata, într-un mesaj postat pe Facebook.

Oana Marciana Ozmen trece în revistă activitatea parlamentară din ultimii doi ani şi menţionează că în România se poate face politică de calitate.

"Din păcate, nu pot rămâne într-o construcţie politică fără o strategie şi o viziune de viitor, care se confruntă cu o criză generată de lipsa unui dialog constructiv între conducerea partidului şi membrii săi.

(..) Consider că locul meu este acum în PNL, un partid în care mă regăsesc, care împărtăşeşte adevăratele principii liberale, de dreapta.

Anul trecut, participam la invitaţia colegilor din PNL la expoziţia din Parlament care omagia 200 de ani de la naşterea lui Ion. C. Brătianu, personalitate marcantă a istoriei noastre şi unul dintre cei mai influenţi politicieni al vremurilor sale.

Marele politician spunea: “Un partid poate lupta contra altora ca să dărâme o stare de lucruri, dar ca să zidească trebuie că naţiunea întreagă, toate partidele să dea concursul lor; altminteri, ceea ce unii vor edifica, alţii vor surpa”.

Ca urmare, am ales să merg alături de colegii din Partidul Naţional Liberal pentru care cetăţeanul a fost o prioritate, indiferent dacă a fost la putere sau în opoziţie. Reforma statului se face prin asumarea actului de guvernare şi cu profesioniştii în domeniu, inclusiv în politică", a transmis parlamentarul.

Demisia Oanei Marciana Ozmen vine în contextul neînţelegerilor dintre taberele din USR şi pe fondul plecării lui Dacian Cioloş din formaţiune, alături de alţi câţiva europarlamentari.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite