Tăriceanu, despre gafa privind preţul biletului de autobuz: Sunt o fire independentă. Nu mi-a plăcut să depind de transportul în comun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Calin Popescu Tariceanu Inquam Photos / George Calin
Calin Popescu Tariceanu Inquam Photos / George Calin

Candidatul ALDE pentru Primăria Capitalei Călin Popescu Tăriceanu a explicat într-un interviu pentru Libertatea gafa făcută în urmă cu câteva zile când a spus că un bilet de autobuz în Bucureşti costă 3 lei. Acesta a afirmat că „sunt o fire independentă” şi că nu i-a plăcut niciodată să depindă de transportul public.

Aflat într-o emisiune la Digi24, Tăriceanu a fost întrebat de moderatoare de costul unei călătorii cu autobuzul, în contextul în care acesta anunţa că unul din proiectele sale de candidat prevede gratuitatea transportului în comun pentru descongestionarea traficului din Capitală. După ce a afirmat că „depinde de distanţa pe care mergi”, Tăriceanu a afirmat că preţul unui bilet de autobuz este de 3 lei, deşi acesta este de mulţi ani 1,3 lei.

Întrebat despre această gafă într-un interviu pentru Libertatea, Tăriceanu a explicat că nu foloseşte transportul în comun.

„Nu vreau să ascund, nici să fac falsă paradă. De la 18 ani mi-am luat carnet de motocicletă. Şi un scuter. Şi de atunci, fiindcă sunt o fire independentă, nu mi-a plăcut să depind de nimeni. Nu mi-a plăcut să depind de transportul în comun”, a relatat candidatul ALDE.

Acesta a adăugat apoi că circulă cu motocicleta, maşina sau bicicleta, întrucât locuieşte aproape de Parlament

„Suport rigorile traficului şi mă enervez ca toţi ceilalţi. Asta nu înseamnă că nu mă interesează transportul în comun”, a mai declarat Tăriceanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite