SURSE Ce liberali vor merge la negocieri cu USR şi PSD pentru găsirea unei variante de colaborare pentru viitorul Guvern

SURSE Ce liberali vor merge la negocieri cu USR şi PSD pentru găsirea unei variante de colaborare pentru viitorul Guvern

Florin Cîţu va conduce delegaţia PNL la negocieri FOTO Inquam Photos / Ilona Andrei

Biroul Politic Naţional al PNL a hotărât componenţa echipei de negociere a liberalilor pentru discuţiile cu PSD şi USR. Şase liberali vor merge să stea de vorbă cu liderii USR şi PSD, printre aceştia fiind Florin Cîţu, Dan Vîlceanu şi Rareş Bogdan, susţin surse participante la şedinţa PNL.

Ştiri pe aceeaşi temă

Liberalii au decis pe cine să includă în echipa de negociere a partidului pentru discuţiile care vor avea loc cu USR şi PSD. Astfel, delegaţia va fi condusă de preşedintele partidului, Florin Cîţu. De asemenea, la negocieri va merge şi mâna sa dreaptă, Dan Vîlceanu (secretar general). 

Cei doi vor fi însoţiţi de cei patru prim-vicepreşedinţi, adică Rareş Bogdan, Lucian Bode, Gheorghe Flutur şi Iulian Dumitrescu. 

În şedinţa de marţi seară a fost luată şi decizia privind flexibilizarea mandatului de negociere, astfel încât să poată fi purtate discuţii cu ambele forţe politice.

Eurodeputatul Dan Motreanu, preşedintele PNL Giurgiu, a luat cuvântul şi a afirmat că Dan Vîlceanu şi Florin Cîţu ar trebui să lase locul altor colegi, pentru că până în prezent nu s-au descurcat aproape deloc la negocierile purtate în ultimele săptămâni, potrivit unor surse participante.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările