Rareş Bogdan, după dezbatere: Am încercat de patru ori să sprijin cu întrebări comode pe unul dintre candidaţi şi acela nu a fost Victor Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalistul Rareş Bogdan a scris pe pagina sa de Facebook că nu a ştiut decât cu o oră înainte că prezidenţiabilul ACL, Klaus Iohannis, va veni la confruntarea cu Victor Ponta.

„Am aflat în jurul orei 19.00, când eram în sala de şedinţă de pregătire a emisiunii cu Victor Ponta. (..) Chiar dacă în timpul zilei am vorbit la telefon cu Cătălin Predoiu, Ludovic Orban, Eduard Hellvig, Klaus Johannis, Theodor Athanasiu, va spun foarte clar că nu ştiam şi nu mi s-a spus că domnul Johannis va veni, în cele din urmă, la Realitatea Tv. Sincer! De altfel, întreaga zi am discutat strict despre emisiunea avându-l invitat pe Victor Ponta şi atât“, a scris Rareş Bogdan pe Facebook. 

Jurnalistul mai scrie că nu a încercat să favorizeze pe niciunul dintre invitaţi şi cu atât mai puţin pe Victor Ponta. „Nu am comunicat nimănui temele sau aşa zisele întrebări pentru ca ele nu au existat decat la mine, pe pupitru, primite de la Călina, când am intrat în emisiune. Simplu! Am avut notate doar domenii şi atât, domenii, teme mari. Singura hârtie era la mine“, a mai scris jurnalistul.

De asemenea, acesta a dezvăluit şi un mic amânunt „pentru corectitudine“. „Am încercat de patru ori să sprijin, pe parcursul dezbaterii, prin alegerea unor teme comode pentru unul dintre candidaţi. Trebuie spus că acela nu a fost, în niciun caz, Victor Ponta, dar recunosc că reacţiile la problemele ridicate au fost sub aşteptări. Vă rog să vă arataţi nemulţumirea pentru orice, dar nu se poate să fiu acuzat ca aş fi dat întrebările cuiva, când eu însumi nu le-am avut pe pupitru decât când am intrat in emisiune. Eu am notat între 18.55 şi 19.20 pe o hârtie“, mai susţine jurnalistul Rareş Bogdan. 

Referitor la prestaţia celor doi contracandidaţi, Rareş Bogdan a mai precizat că, spre deosebire de Klaus Iohannis, Victor Ponta a intrat timorat în emisiune.

În altă ordine de idei, Bogdan susţine că întrebarea finală adresată premierului trebuia să fie devastatoare, iar mesajul acestuia  mult mai elaborat decât „Votaţi schimbarea“. 

În finalul postării de pe Facebook, Rareş Bogdan a scris că a fost surprins de agresivitatea şi tupeul lui Victor Ponta din debutul emisiunii.

„Da, îmi asum că în primele 20 de minute ale dezbaterii..şi eu am fost surprins de agresivitatea, obrăznicia şi tupeul lui Victor Ponta, care, practic, nu l-a lăsat pe Klaus Iohannis să vorbească, dar nu asta a fost problema acestei dezbateri“, a mai precizat jurnalistul. 


Citeşte şi:

Iohannis: Domnule Ponta, trebuia să demisionaţi! Ponta: Am zâmbit, parcă îl văd pe Băsescu!

 Premierul Victor Ponta şi contracandidatul său, Klaus Iohannis, au participat în această seară, la Realitatea TV, la prima dezbatere electorală pe teme precum: lupta anticorupţie, independenţa justiţiei, dar au atins şi subiecte economice.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite