Prima reacţie a lui Teodorovici după ce Iohannis nu l-a primit la Cotroceni: O lipsă de respect pentru membrii Guvernului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a povestit, într-o intervenţie telefonică la o televiziune, modul cum preşedintele Klaus Iohannis a evitat să se întâlnească cu el şi cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, pentru a vorbi de subiectul rectificării bugetare.

„Din partea noastră, ca şi Guvern, a fost toată deschiderea. Încă o dată vedem o lipsă de respect pentru membrii Cabinetului. Menţine o stare conflictuală. Noi avem deschidere pentru dialog şi comunicare“, a declarat Eugen Teodorovici într-o intervenţie la Digi24.   

Întrebat dacă a simţit o supărare în comportamentul lui Iohannis, ministrul a precizat. „Sincer, nu înţeleg. Rugămintea mea a fost ca cei doi consilieri a fost să-l invite pe domnul preşedinte la masă. Dacă tot eram acolo, ca şi Guvern. Nu conta că doamna nu era acolo. Însă, domnul preşedinte nefiind de faţă, discuţia era caducă“, a mai afirmat Teodorovici. 

În condiţiile în care Viorica Dăncilă a anunţat că nu va merge la întrevederea cu preşedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, fiind plecată în Spania, Eugen Teodorovici şi Tudorel Toader au fost trimişi să-i ţină locul, însă şeful statului i-a lăsat pe aceştia să stea de vorbă doar cu doi consilieri.  

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite