Orban, mesaj pentru ministrul Economiei: Programele pentru mediul privat trebuie să fie prioritare. E nevoie de „o reacţie mai rapidă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban, preşedintele Camerei Deputaţilor. FOTO: Facebook/ Partidul Naţional Liberal
Ludovic Orban, preşedintele Camerei Deputaţilor. FOTO: Facebook/ Partidul Naţional Liberal

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a transmis luni că ministrul Economiei, Claudiu Năsui, trebuie să asigure derularea procedurilor pentru ca mediul de afaceri să obţină cât mai repede sprijin. Orban susţine că este nevoie de „o reacţie mai rapidă” şi de „aplecare spre dialog”.

„Îi voi exprima domnului prim-ministru şi domnului Năsui toate punctele mele de vedere. Trebuie acordată o atenţie foarte mare tuturor programelor de susţinere a mediului de afaceri. Asta e prioritar, din punctul meu de vedere. Nu cred că trebuie o discuţie cu premierul ca să fie prelungite nişte măsuri care în mod evident au ajutat sectorul privat, mediul de afaceri. Sunt chestiuni care trebuie să genereze o reacţie mai rapidă, prin circuitul de avizare să se dea soluţii mai rapide, pe alte teme care sunt pe agenda ministerului trebuie o mai mare aplicare spre dialog şi o soluţionare mai rapidă a problematicii”, a spus Ludovic Orban.

„A fost o discuţie legată şi de Pilonul 3 a capitalului de investiţii. Acolo, ministrul trebuie să asigure derularea procedurii în condiţiile legale şi mai ales în condiţiile în care noi am obţinut această finanţare din fonduri europene pentru a susţine întreprinderile mici şi mijlocii şi aceşti bani trebuie să ajungă cât mai repede în condiţii de legalitate la companiile care au nevoie şi au dreptul legal de a beneficia de această formă de sprijin”, a adăugat el. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite