Olguţa Vasilescu, către Ponta: Marş la coteţ, potaie! Ca să tropăie pe lângă elefant, purecele trebuie să fie chemat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lia Olguţa Vasilescu
Lia Olguţa Vasilescu

Deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu respinge categoric orice alianţă cu Victor Ponta, pe care-l acuză că i-a făcut dosare penale în vreme când era premier, din invidie. Olguţa Vasilescu va candida pentru Primăria Craiovei, pe care a mai condus-o din 2012 până în 2017. Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat la Adevărul Live, că PSD ar putea face alianţă cu ProRomânia la alegerile locale.

„Ponta spune ca nu se aliaza cu noi la Craiova. Pai cine l-a invitat la vreo alianta? Ca sa tropaie pe langa elefant, purecele trebuie sa fie chemat... Cum as putea sa ma aliez cu unul din gasca paraditorilor care faceau dosare nevinovatilor, pentru ca nu le convenea ca au crescut prea mult in sondaje si puneau prea multe intrebari securistilor care conduceau partidul? #marslacotetpotaie“, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook. 

Preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu exclude posibilitatea ca Victor Ponta să revină în PSD, chiar dacă, în opinia sa, este oportună o alianţă pe termen lung între PSD şi Pro România. Ciolacu a explicat, la Adevărul Live, că discuţiile vor avea loc după Congresul PSD la care ”sunt şanse reale” să nu candideze pentru funcţia de preşedinte.

În toamnă, după ce Ponta a pus umnărul al debarcarea Guvernului Dăncilă, deputatul social-democrat, Lia Olguţa Vasilescu, i-a transmis fostului coleg de partid ”să se uite în frigider” pentru a vedea mesajele transmise de social-democraţi.

„Tragic este însă altceva. Că guvernează un partid care în alegeri are 20% şi trece în Opoziţie un partid care a luat 46% la alegeri. Cum s-a întâmplat asta, dragi colegi? Prin trădarea fostului nostru coleg de partid, Victor Ponta. Care ne spune acum că are telefonul plin cu mesaje de la PSD-işti. Eu zic să se uite în frigider”, a declarat ea în cadrul evenimentului de lansare a candidaturii Vioricăi Dăncilă pentru prezidenţiale.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite