Nicuşor Dan: Omul dat afară de la RATB în 2017, când a luat foc un tramvai, trimis de Firea să investigheze de ce a luat foc un troleibuz în 2020

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autobuz în flăcări. Bucureşti, iunie 2020 Foto: Ciprian Ciucu
Autobuz în flăcări. Bucureşti, iunie 2020 Foto: Ciprian Ciucu

Primarul general Gabriela Firea l-a trimis pe şeful Corpului de control al Primăriei să investigheze de ce a luat foc un troleibuz, duminică, în centrul oraşului. Şeful Corpului de control este Dumitru Catană, fost Preşedinte al Consiliului de Administraţie al RATB (actualul STB), pe care Gabriela Firea l-a demis în august 2017, când tramvaiul 25 a luat foc, explică  Nicuşor Dan.

„Să trimiţi un ins demis după ce un tramvai a luat foc să investigheze un troleibuz în flăcări.

Ne-a anunţat dna Firea că trimite Corpul de Control al Primăriei la STB să investigheze cazul troleibuzului care a luat foc în mers, duminică.

Şeful Corpului de control al Primăriei este Dumitru Catană, fost Preşedinte al Consiliului de Administraţie al fostului RATB, actualul STB, pe care primăriţa Firea l-a demis în august 2017, când tramvaiul 25 a luat foc.

Aşadar, Gabriela Firea trimite un ins demis când un tramvai a luat foc să investigheze un troleibuz în flăcări. Asta e gradul de competenţă în administraţie promovat de primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Bucureştiul abundă de oameni buni în profesiile lor, de experţi competenţi. Primăria Capitalei trebuie să deschidă porţile acestor oameni, să scăpăm de impostura, incompetenţă în administraţia Bucureştiului, care fac din oraşul nostru unul dintre cele mai înapoiate din Uniunea Europeană”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite