Marin Anton demisioneză din PDL

Marin Anton demisioneză din PDL

Marin Anton

Preşedintele PDL Giurgiu, Marin Anton, a declarat, astăzi, că va pleacă din partid şi va renunţă la candidatură pentru şefia Consiliului Judeţean (CJ) Giurgiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anton a anunţat luni seară, într-un talk-show B1TV că 11 primari din "echipa" pe care şi-o făcuse pentru a-i sprijini candidatura la şefia CJ Giurgiu au plecat din PDL, punând totul pe seama unei mâini forte din partid.

Fostul preşedinte al PDL Giurigiu a spus, în finalul emisiunii, că cel care l-a forţat să renunţe la candidatura pentru şefia CJ Giurgiu ar fi preşedintele Senatului, Vasile Blaga.

Marin Anton a mai precizat că îşi va da demisia din funcţia de secretar de stat la Ministerul Mediului.

"Demisionez din toate funcţiile, implicit de la Ministerul Mediului", a anunţat Marin Anton, care s-a scuzat şi a întrerupt convorbirea telefonică, invocând că se află la medic.

Surse guvernamentale declarau, luni după-amiază, că Marin Anton ar fi suferit un preinfarct în timp ce se afla oricum în concediu, fiind ocupat cu pregătirea campaniei electorale pentru alegerile locale de la Giurgiu, notează Mediafax.

Citeşte şi
EDITORIAL DE SABIN ORCAN
Victoraş, treci la tablă!


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările