Marcel Ciolacu şi-a anunţat programul cu care va candida la Congres. Ce promite liderul interimar al PSD

Marcel Ciolacu şi-a anunţat programul cu care va candida la Congres. Ce promite liderul interimar al PSD

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a anunţat proiectul politic cu care va candida la Congresul social-democraţilor. Ciolacu a subliniat că vrea profesionalizarea partidului şi orientarea lui spre o stânga modernă.

Ştiri pe aceeaşi temă

„O nouă echipă formată din oameni integri, cu experienţă politică şi expertiză profesională. Reconstrucţia şi profesionalizarea partidului prin aducerea în prima linie a profesioniştilor şi a specialiştilor din partid, oameni competenţi, oameni care au arătat ce pot în profesia lor şi care sunt legitimaţi de încrederea acordată în comunitatea lor”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu. 
 
Pe e altă parte, liderul interimar rămâne adeptului patriotismului economic. „Patriorism economic prin susţinerea politicilor publice care să protejeze economia naţională, pe angajaţii români ▶️ prin susţinerea şi promovarea intereselor agenţilor economici care produc în România şi contribuie la dezvoltarea economică, la crearea de locuri de muncă şi la creşterea veniturilor bugetului de stat ▶ prin acţiuni ferme împotriva jefuirii resurselor naţionale”,a completat Ciolacu. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările