Marcel Ciolacu anunţă schimbări în PSD: Alegeri pe model american, în interiorul partidului

Marcel Ciolacu anunţă schimbări în PSD: Alegeri pe model american, în interiorul partidului

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD. FOTO: Facebook/ Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că se vor baza pe modelul american, iar în interiorul partidului vor avea loc alegeri preliminare pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale. Social-democratul a transmis că „s-a terminat” cu decizia ca preşedintele partidului să candideze automat la prezidenţiale.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Candidatul PSD nu va mai fi desemnat de către conducerea partidului. Vom avea alegeri preliminare, pe model american. Îmi doresc să lărgim cât putem de mult această decizie de a candida. Decizia va fi luată până la ultimul primar, ultimul consilier. S-a terminat asta cu preşedintele partidului care este obligat, care trebuie să fie şi candidat la prezidenţiale. Decizia trebuie dusă până la baza partidului. Eu m-am săturat de situaţia asta: tu eşti preşedinte al partidului, tu eşti tot. Nu mai doresc acest lucru, am promis partidului că lucrurile se vor schimba şi mă ţin de cuvânt”, a spus Marcel Ciolacu, la DC NewsLive.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările