Macovei: "PDL putea găsi un candidat mai bun decât Prigoană"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Macovei face ordine şi în Uniunea Europeană
Monica Macovei face ordine şi în Uniunea Europeană

Vicepreşedintele PDL Monica Macovei a susţinut, la B1 TV, că partidul putea găsi un candidat mai bun decât Silviu Prigoană la Primăria Capitalei, precizând că ea îl va însoţi în campanie pe candidatul la Primăria Sectorului 1, Theodor Paleologu.

"E bine ca Preda să rămână în PDL. Şi eu cred că se putea găsi o candidatură mai bună, iar Cristi Preda a vrut să candideze pentru Primăria Capitalei, a oferit această... chiar ştiind că nu va câştiga, dar arătând o altă faţă a PDL şi atrăgând la vot o altă categorie socială, pe care nu o atrage nici Oprescu, nici domnul Prigoană", a afirmat Macovei.

Ea a susţinut că Prigoană atrage acelaşi electorat ca şi Sorin Oprescu. Întrebată dacă Prigoană are şanse în faţa lui Oprescu, Macovei a răspuns: "Nu ştiu".

Monica Macovei a mai declarat că Sorin Oprescu "e gol de conţinut, e un maimuţoi care râde şi păcăleşte". "Dacă lumea crede minciuna cu «sunt independent»...", a adăugat vicepreşedintele PDL.

Macovei a precizat că ea îl va însoţi în campanie pe candidatul PDL la Primăria Sectorului 1, Theodor Paleologu.

Monica Macovei a mai declarat că ea nu vrea să candideze la Primăria Capitalei. "Eu fac lucruri la care mă pricep, nu mă arunc ca oricine pe orice funcţie. (...) Paleologu se pricepe mai mult decât mine", a adăugat Macovei.

Excluderea europarlamentarului Cristian Preda din PDL a fost aprobată săptămâna trecută de conducerea partidului. Hotărârea finală urmează să fie luată de Consiliul Naţional de Coordonare al PDL.

BPN al PDL a propus excluderea lui Preda din partid, urmare a declaraţiilor acestuia împotriva candidatului partidului la Primăria Capitalei, Silviu Prigoană.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite