Ludovic Orban a ieşit negativ la testul pentru coronavirus. Până când va sta în carantină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic orban FOTO Inquam Photso / George Călin
Ludovic orban FOTO Inquam Photso / George Călin

Premierul Ludovic Orban a fost testat negativ în ceea ce priveşte posibilitatea infectării cu cornavirus. Şeful Guvernului va rămâne în carantină până pe 8 octombrie.

„Rezultatul testului pentru noul coronavirus (COVID-19) în cazul prim-ministrului Ludovic Orban este negativ. Menţionăm faptul că testul a fost realizat la cerere, preventiv, premierul nefiind încadrat într-o definiţie de caz întrucât nu este considerat contact direct al unei persoane diagnosticate pozitiv”, se arată într-o informare de presă de la Palatul Victoria.

„Din motive de precauţie, Ludovic Orban va rămâne în carantină până joi, 8 octombrie a.c., de unde îşi va exercita atribuţiile funcţiei de prim-ministru şi îşi va desfăşura activitatea fără interacţiune fizică cu alte persoane. În cursul zilei de joi premierul va efectua un nou test, la distanţă de 10 zile de la prezenţa în platoul TV în care s-a aflat o persoană care, în cursul zilei de duminică, a fost confirmată pozitiv la testul pentru noul coronavirus”, menţionează sursa citată.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite